Hormitarkastus Ristijärven ja Paltamon seudun kotitalouksiin

Kaikki yhteystiedot

Kokeneen nuohoojan tekemä hormitarkastus on tärkeä toimenpide, jolla turvaat tarvittavan ilmanvaihdon sekä saat ajantasaisen tiedon tulisijan, savupiipun ja hormien todellisesta kunnosta. Nuohousliike Oikarisen kautta saat hormitarkastukset kaikkiin koteihin ja mökkeihin Ristijärven sekä Paltamon alueella. Rakenteita rikkomaton hormitarkastus on helppo toteuttaa, ja se antaa arvokasta tietoa talon omistajalle hormien ja eristeiden toimivuudesta. Itse tarkastus ei vielä mahdollisten puutteiden löytyessä velvoita sinua ehdotettuihin toimenpiteisiin, mutta toki sinun kannattaa huolehtia ne ensi tilassa kuntoon.

Tilaa hormitarkastus

Tulisija ja hormi tarkastetaan kokonaisuutena

Koulutettu nuohooja on puolueeton ja asiantunteva toimija, joka tekee hormitarkastukset tarkasti ja omaa etuaan tavoittelematta. Tarkastus toteutetaan yleensä toimintatestin avulla, jotta kohteesta saadaan todellista tietoa teorian sijaan. Ennen lämmitystestiä on hyvä selvittää savuhormien tiiveys, ja lämmityksen aikana päästään tutkimaan muun muassa savukaasujen lämpötilaa, tulisijan päästöjä, pintojen lämpötiloja sekä hormien vedon määrää. Tarvittaessa hormit myös kuvataan. Kaikki osa-alueet ovat äärimmäisen tärkeitä tulisijan turvallisuuden sekä energiataloudellisuuden määrittelyssä.

Erityisesti vanhemmat savupiiput suositellaan tarkastettavan säännöllisesti, jotta piipun toiminnallisuus ei romahda omistajan huomaamatta. Saat kauttani rehellisen arvion hormiesi tilanteesta ja ehdotukset suositeltavista toimenpiteistä mahdollisten vikojen tai puutteiden löydyttyä.

Kodin ja mökkisi toimivuuden sekä pitkäikäisyyden puolesta

Nuohousliike Oikarisen mittava kokemus auttaa paikallistamaan hormien ja tulisijojen mahdolliset kunnostustarpeet ajoissa. Teen työni asiakkaan turvallisuutta ajatellen ja pyrin luomaan pitkäikäisiä asiakassuhteita, jotta kohteen tiedot ja vuosien tuomat muutokset ovat myös helposti havaittavissa. 


Säännölliset nuohoukset ja hormitarkastukset tuovat rakennusten kunnostustarpeet ja paloturvallisuusriskit tehokkaasti esille. Säännölliset tarkastukset ja nuohoukset auttavat myös rakenteita ja eristeitä pysymään paremmassa kunnossa. Näin vanhenemisen aiheuttamaa hormin kunnon heikkenemistä voidaan hidastaa tehokkaasti. 


Lue sivuiltani tarkemmin muista palveluistani tai ole yhteydessä, niin sovitaan hormitarkastus kohteeseesi Ristijärvellä tai koko Paltamon alueella.