Ilmanvaihtokanavien huolto Ristijärven ja Paltamon alueella – puhdas sisäilma omakotitaloosi

Pyydä tarjousta!

Nuohousliike Oikarisen palvelut kattavat myös omakotitalojen ja vapaa-ajan asuntojen ilmanvaihtokanavien huollon. Ilmanvaihtokanavan puhtaus kertoo suoraan sisäilman laadusta. Monesti huono sisäilma huomataan vasta, kun oireita alkaa ilmaantua. Oikeaoppisesti huolletut ilmanvaihtokanavat pitävät huolen laadukkaasta ja terveellisestä ilmasta asunnossasi.


Teen ilmanvaihtokanavien huoltoa ensisijaisesti Ristijärven ja Paltamon alueella.

Tilaa huolto

Huolletut ilmanvaihtokanavat - puhtaampi ilma kotiisi

Ilmanvaihtokanavien huolto tilataan monesti vasta siinä vaiheessa, kun huono ilma on jo vaikuttanut jaksamiseen ja aiheuttanut kosteushaittoja pinnoilla tai oirehtimista talon asukkaissa. Kanaviin kertyy ajan myötä epäpuhtauksia, kuten pölyä, siitepölyä, savun ja käryn jättämiä jäänteitä sekä bakteereita. Puhdas sisäilma on ensiarvoisen tärkeää, sillä se auttaa pitämään perheen terveempänä ja kodin viihtyisänä.


Tukkeutuneet tai likaiset ilmanvaihtokanavat ovat myös paloturvallisuusriski. Alueilla, joilla tehdään paljon rakennus- tai maansiirtotöitä, ilmanvaihtokanavat tulevat herkemmin huonoon kuntoon. Asuntosi ympäristötekijöillä on siis paljonkin merkitystä, ja tämä kannattaa ottaa huomioon, kun mietit, miten usein ilmanvaihtokanavat kaipaavat huoltoa.


Tekemäni huollon avulla pääset nauttimaan oikein säädetystä ja toimivasta ilmanvaihdosta. Se ehkäisee myös huonosta ilmanlaadusta johtuvia vikoja tai vaurioita rakennuksessasi.

Huoltotyöt hoituvat tehokkaasti

Talon asukkaille ilmanvaihtokanavien huoltaminen ja puhdistus aiheuttaa vain vähän vaivaa. Kun tilaat ilmanvaihtokanavien huollon, sovimme sinulle parhaiten sopivan ajankohdan ja kartoitamme lähtötilanteen. Kun huoltoajankohta on käsillä, tilaajan tulisi huolehtia mahdollisimman esteettömästä pääsystä huoltokohteisiin, kuten keittiöön, kylpyhuoneeseen, saunaan sekä vaatehuoneeseen. Mikäli asunnossa on korvausilmaventtiilit, tulisi ne avata jo ennen työn aloitusta ja pitää auki koko huoltotyön ajan. Mitään muita ennakkovalmisteluita ei asukkaan tarvitse tehdä. Saavun paikan päälle työvälineet mukanani ja jätän asuntosi samaan kuntoon kuin sisälle astuessasi eli huolehdin myös työni jälkien siivouksesta.


Ammattitaidolla toteutettu, kokonaisvaltainen ilmanvaihtokanavien huolto Ristijärvellä ja Paltamon alueella on vain puhelinsoiton päässä!